De trouwe leesvriend van duizenden huisgezinnen

Tips is reeds meer dan 50 jaar een begrip in de regio en dit dankzij de stichter en huidig uitgever Norbert Haeck die het eerste nummer op 8 juli 1965 presenteerde. Deze kusteditie telde toen 12 pagina’s en werd verspreid op 37.750 exemplaren. De mix van publiciteiten, zoekertjes en regionieuws in combinatie met een eigen distributiedienst, viel meteen in de smaak. Het blad en de oplage bleven jaarlijks groeien tot de 120.400 exemplaren op vandaag. Sinds 1990 is het weekblad ook een vaste waarde in de Brugse regio met een eigen editie op 91.400 exemplaren. Sinds enkele jaren is Tips ook online te lezen via pc, tablet en smartphone.

Afbeelding vergadering

Tips is er voor u

Het Weekblad Tips biedt u als handelaar of bedrijfsleider de kans om zich in de kijker te werken via een fris ogende advertentie. Als lezer krijgt u een mooi overzicht van promoties en acties in de streek die uw leven aangenamer en voordeliger maken. Als particulier bereikt u met een zoekertje meteen het grootst aantal potentiële kopers. Plaatst u een familiebericht, dan heeft u meteen ook het grootste bereik. Verenigingen en organisaties kunnen ook hun ‘ei’ kwijt via een aankondiging. Tips is ook het ideale weekblad om nieuws de wereld in te sturen. Het is duidelijk, Tips is het complete weekblad om op de hoogte te zijn van wat er reilt en zeilt in uw gemeente, stad en streek, zowel op commercieel als informatief vlak.

Productie van de grootste oplage

Het Weekblad Tips verschijnt wekelijks op 211.800 exemplaren: 120.400 voor de editie Kust en 91.400 voor de Groot-Brugge editie. Daarnaast worden in de loop van het jaar diverse speciale edities uitgegeven, met een nog grotere oplage en verspreiding. (Kust ± 214.000 exemplaren en Groot-Brugge ± 150.000 exemplaren). De krant, gedrukt op een handig tabloidformaat en geniet, heeft een frisse full-colour lay-out en wordt gedrukt op hoogwaardig papier. Tips is ook online aanwezig en te lezen op de pc, maar ook op tablet en smartphone via de gratis app op Google Play en de App Store.

Drukkerij Tips Weekblad
Bedeling Tips Weekblad door eigen distributiedienst in uw brievenbus

Verdeling door eigen distributiedienst

Eén van de grootste troeven van het Weekblad Tips, is de uitgekiende verdeling van het blad en dit trouw elke week. Tips doet hiervoor een beroep op een distributiesysteem dat integraal draait op eigen verdelers. Die zorgen voor een perfecte bedeling huis-aan-huis aan de kust, in het hinterland en in de Brugse regio. En niet onbelangrijk, Tips belandt alleen in de bus, zonder andere reclamefolders. Tips beschikt trouwens over een eigen controledienst die de verdeling op de voet volgt.

Bekijk de oplage en het verspreidingsgebied van:
Editie Kust Editie Groot-Brugge

Top