Websites

Een website, het permanente uithangbord van een zaak. Tips helpt bij het bedenken en maken van een website die u op de kaart zet. Ons team bundelt de krachten met elk z'n specialiteiten om uw bedrijf te versterken. Samen bouwen we zo een doordachte, gebruiksvriendelijke website. Elk van onze diensten kan waarde toevoegen aan uw bedrijf. Hieronder het gros van onze diensten.

Tips website responsive op een iPad
Schaakstukken die strategie tonen

Strategie

Hoe wilt u naar voor komen, wat zijn uw doelen, wat wilt u vertellen,..? Door samen te zitten probeert Tips een antwoord te geven op deze vragen en oplossingen te bieden om dit alles te beantwoorden. We stippelen een plan uit en bepalen de aanpak om met uw website het best mogelijke resultaat te behalen.

Digitaal

Een mooi ogende website volledig aangepast naar uw bedrijfsstijl die de klanten op een gebruiksvriendelijke manier helpt uw bedrijf te leren kennen. Hiermee bouwen we de code op en laten we alles werken als een goed geoliede machine. Wilt u zelf alles kunnen beheren van inhoud? Via een CMS (Content Management Systeem ) kunnen wij u garanderen dat dit mogelijk wordt. Zo houdt u uw website zelf up to date.

Schaakstukken die strategie tonen
Schaakstukken die strategie tonen

SEO

Miljarden zoekopdrachten verwerkt Google dagelijks. Sommigen doelgericht, anderen dan weer eerder een gok. Ons doel is hier om uw website zodanig te optimaliseren om Google uw site beter te helpen begrijpen. Door middel van SEO (Search Engine Optimalisation) kan dit bereikt worden. We structureren uw website zo goed mogelijk zodat de zoekmachines weten waarover uw website gaat. Dit brengt een win win situatie. Google kan de website beter indexeren, plaatst u hoger en uw (potentiƫle) klanten vinden u beter!

Webwinkel

De nieuwe trend van het web is een webwinkel. Niets is handiger dan een zelf-functionerende winkel op het web. U hoeft enkel onderhoud te doen (producten toevoegen, aanpassen,...), voor de rest wordt alles geautomatiseerd. U zorgt er voor dat uw winkel elke dag bereikbaar is en dat 24 uur lang. Door middel van technologische snufjes zijn de meeste courante betaalmogelijkheden beschikbaar voor al uw klanten.

Schaakstukken die strategie tonen

Wilt u ook uw online aanwezigheid zo sterk mogelijk maken?

Neem contact op
Tips App mobiel
Top