Zoekertjes

U als particulier heeft ongetwijfeld heel wat spullen die een tweede leven verdienen. Om die snel een nieuwe eigenaar te geven, doe je er goed aan een zoekertje in Tips te plaatsen.
De Tips-zoekertjes worden nog altijd kriskras door elkaar geplaatst, een succesvol concept. De lezer die op zoek is naar iets, doorloopt hierdoor de volledige krant. Op die wijze garandeert Tips een maximale aandacht voor alle zoekertjes, iets waar zowel de vragende als de biedende partijen hun voordeel mee doen: zo verneemt iemand die een tweedehandswagen wenst te kopen ‘en passant’ ook dat iemand boeken van de hand wil doen en botst hij misschien op iemand die geïnteresseerd is in de oude kast die hij zelf in zijn garage heeft staan en waar hij geen blijf mee weet. Een zoekertje is niet duur en je bent zeker van resultaat!

U kan trouwens kiezen in welke editie(s) van Tips u uw zoekertje plaatst. Enkel editie Kust, Groot-Brugge of beide edities? Geen probleem! Contacteer ons telefonisch of bestel hieronder online via het formulier.

Bekijk alle zoekertjes in Tips Online*
of plaats zelf een zoekertje

Lees Tips Online Plaats zoekertje

* Tips Online is de online versie van Tips Weekblad, volledig gratis.

Cover Tips Weekblad editie Kust week 25
Cover Tips Weekblad editie Groot-Brugge week 25

Zoekertje plaatsen

Uiterste bestelling:
Groot-Brugge en beide edities: dinsdagmorgen 9u (telefonisch tot 9u30).
Editie Kust: woensdagmorgen 9u (telefonisch tot 9u30).

JaNee
JaNee
BeideKustGroot-Brugge
Prijs
Top